Marvel dünyasının süper kahramanı, Hawkeye Jeremy Renner için hayatında tek bir süper kahraman var: Annesi Valerie. Kardeşleri ile Los Angeles'ta yeni bir hayat kuran Renner, annesinden 5 saat uzaklıkta yaşamayı daha fazla istememiş. 

dekorasyon

Renner annesi Valerie'nin çocuklarına ve torunlarına daha yakın olması için Los Angeles'ta bir ev almış. 1970'lerde inşa edilen bu evin içini yenilemek için ise Emlakçı Kardeşler, Jeremy'nin yardımına koştu.

Ekibimiz sadece 5 hafta içinde evin neredeyse tamamını yeniledi. Jeremy Renner, oyunculuk kariyerini desteklemek için geçmişte birçok evin inşaatında çalıştığı için tecrübesini de ortaya koydu. 

Jeremy, evin ışığını ve yüksek tavanlarını korumak istedi. Jonathan ve Drew kardeşler, bu özellikleri kaybetmeden modern bir tarz belirlemeyi başardı. Aynalı duvarlar gitti, zemin döşemeleri değişti.

Giriş alanı modern seramik seçimi ile alanın diğer kısmından ayrıldı. 

Evin diğer yarısından kopuk ve küçük olan mutfağa ise sihirli eller değdi. Mutfak ve yemek odası arasındaki duvar yıkılarak, hem alan genişletildi hem de daha aydınlık bir ortam yaratıldı. 

dekorasyon

Mutfak, duvar yıkılarak genişletilince, geriye kalan alanda ekstra bir misafir odası planlandı. Bu oda da modern mobilyalar ve nötr tonlar tercih edidi.

dekorasyon

dekorasyon

dekorasyon

dekorasyon

dekorasyon