Masalsı bir cazibe

New York'taki bu eski araba evi, 1900'lerin başında inşa edilmiş olmasına rağmen, kesinlikle hikaye kitabı hissinin özünü yansıtıyor. Koyu renkli ahşap detaylara sahip beyaz badanalı dış cephe, eve büyüleyici bir çekicilik katıyor.

peri masalı evleri

Köpüklü İhtişam

Arjantin'deki bu muhteşem cam ev, ışıklar yansıdıkça daha büyülü bir hal alıyor. Renkli detaylar neredeyse gerçek olamayacak kadar güzel bir şekilde ışıldıyor ve parıldıyor.

peri masalı evleri

Bulutlar Arasında Bir Kale

Bir zamanlar harabe olan bu İtalyan kalesi, şimdi bazı şanslı insanların ev dediği yer. Üstelik içerisinde bulunan mağara sayesinde tam olarak bir orta çağ deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

peri masalı evleri

Kale Mağaraları

Böyle bir evde yaşamak gerçekten çok az insanın sahip olabileceği eşsiz bir deneyim. Gerçek anlamda kendinizi bir peri masalında gibi hissedebilirsiniz.

peri masalı evleri

Rapunzel, Rapunzel ...

Biraz daha mütevazı bir kale hissi arıyorsanız, yüksek bir taş kule ile donatılmış bu muhteşem ev tam size göre olabilir. Daha önce bir su kulesi olabilirdi, ancak kesinlikle Repunzel'in kilitli tutulduğunu hayal ettiğimiz yere çok benziyor.

peri masalı evleri

Kır Evi

Teksas, Wimberley'deki bu şirin kır evi aslında bir kiliseydi.

peri masalı evleri

Ahır Güzelliği!

Sarmaşık renkli bir taş duvarın arkasına gizlenmiş olan bu eski ahır, büyülü orman bitkileriyle çevrili gibi görünüyor. New York'daki sevimli bina, sadece şirin bir ev olarak hizmet vermektedir.

peri masalı evleri

Gizli Kapı

Bu güzel detaylara sahip ahşap kapı, sarmaşık katmanlarının arkasına gizlenmiş ve bu eski kalenin devasa bir taş duvarına yerleştirilmiştir. Belki de gizli bir bahçeye çıkıyor olabilir veya büyülü bir ülkeye. Ne yazık ki bunu sadece ev sahipleri bilecek.

peri masalı evleri

Fütüristik Fantezi

Galler'deki bu bağımsız ev, karada yaşamaya yepyeni bir anlam katıyor ve kesinlikle bir fantezi hikayesinden koparılmış gibi görünüyor.

peri masalı evleri

Doğal güzellik

Bu Galler evindeki geniş, tamamen doğal yatak odası daha sevimli olabilir mi? Yakındaki ormandan gelen periler ve mistik yaratıklarla kesinlikle herkesin hayalindeki evlerin başında gelecek türden.

peri masalı evleri

Ürkütücü Hikayeler

İngiltere, Southampton'daki bu ev bir zamanlar bir mezarlık morguydu. Sizi bilmiyoruz ama bu kesinlikle oldukça ürkütücü bir perili ev hikayesinin başladığı ev gibi görünüyor.

peri masalı evleri

Gizli Ev

Daha önce Cornwall, İngiltere'de bir sığınak olarak hizmet veren modern bir eve… Büyülü bir dünya, bu yeraltı cam kapısının hemen ardında sizi bekliyor olabilir.

peri masalı evleri

Kuşlar için

Bir zamanlar güvercinlere ve kumrulara ev sahipliği yapan Fransa, Burgundy'deki bu güvercinlik şimdi keyifli ve lüks bir ev olarak hizmet veriyor. Bu ev tek başına bir masal kitabı diyarına ait gibi görünüyor.

peri masalı evleri

Saman Balyalı Ev

Bu eski saman balyalı evin ev sahipleri dikkat etseler iyi olur. Tıpkı masalda olduğu gibi Rumpelstiltskin bir gece ortaya çıkıp samanları altına çevirmelerini isteyebilir…

peri masalı evleri

Saat Kulesi

Londra'daki St. Pancras saat kulesinin dışı, şimdiden büyülü bir masala ait gibi görünüyor. Ancak gerçek benzersiz ayrıntılar, göz kamaştırıcı çatı katının içinde yatmakta.

peri masalı evleri

Büyüleyici Kitaplar

Bu Londra saat kulesinin Penthouse'undaki kıvrımlı merdivenler ve geniş kütüphane, bir Harry Potter kitabından alınmış gibi görünüyor.

peri masalı evleri

Geri Dönüştürülmüş Evler

Çevre bilincine sahip bu İskoç mahallesindeki Whiskey Barrel evleri, 'yeni bir tür sihirle', genel karbon ayak izini azaltmak için geri dönüştürülmüş malzemelerden yapıldı.

peri masalı evleri

Kış Diyarı

Bu görkemli ev bir zamanlar Avondale, Nova Scotia'da Fransızların İngilizlere karşı yaptığı bir görev eviydi. Ama aradan geçen yıllarda gerçekten büyüleyici bir hale gelmiş durumda…

peri masalı evleri

Karla kaplı vaha

Kışlık bir harikalar diyarında yer alan başka bir ev, Ontario, Ferguson'daki bu eski Baptist Kilisesi, tatlı bir hikaye kitabından çıkmış gibi görüyor.

peri masalı evleri

Külkedisi Cazibesi

Bu tarihi at arabası evindeki ilginç görüntü o kadar sevimli ki, Külkedisi'i daha iyi bir iş çıkaramazdı! (kuşlar ve farelerin ekstra yardımına rağmen!)

peri masalı evleri

Klasik Şık

Araba evi, endüstriyel ve rustik tasarımı Rönesans dokunuşuyla mükemmel bir şekilde harmanlıyor.

peri masalı evleri

Gizli Geçitler

Bu ilginç mutfağın sadece bir değil, iki gizli kapısı vardır -bir tuvalet ve ofise açılan... Alın siz bir masal daha!

peri masalı evleri

Daha Gizli Kapılar!

1883 yılında bir depo olarak inşa edilen bu San Antonio evinin oturma odası, evin her tarafına dağılmış birçok gizli kapıdan birine sahiptir.

peri masalı evleri

Ferah açık alan

Nehrin üzerinden ve ormanın içinden, bu eski av locasına gidiyoruz. Ev sahipleri bu klasik yapının tasarım detaylarını korurken, alanı başarıyla aydınlatıp sevimli bir eve dönüştürmüş.

peri masalı evleri

Yeni Yerleştirme Türü

Bu fazlasıyla tatlı yerin yaratıcı sahibi, ona "yuva" demeyi seviyor. Onun için sanat eserleri toplamak, yapmak ve takas etmek için bir yer. Ne kadar büyülü!

peri masalı evleri