Bisküvileriniz sert mi oldu? Buddy’e göre hamuru fazla karıştırmış olabilirsiniz. Bir dahaki sefere daha yumuşak davranın.
Buddy’den ikinci ders: yumurta akı koyulaşmıyorsa kasenin içinde yağ kalmış olabilir.
Kek yaparken kullandığınız meyveler dibe çöküyorsa hamur fazla ince olabilir. Meyvelere biraz un sürün!
Kekimin dibi yandı ama içi pişmedi diyenlere çare Buddy Valastro’dan geliyor, fırının sıcaklığı fazla yüksek olabilir. Siz en iyisi fırın termometresi alın.
Ekmek hamurunuz kabarmadı mı? Usta pasta şefine göre fazla sıcak suda mayalamış olabilirsiniz. Bir dahakine termometre kullanın.
Kek hamurunuz topaklandıysa birkaç ihtimal var; kuru malzemeler elekten geçirilmemiş, yağ fazla soğuk veya malzemeler iyi karıştırılmamış olabilir. Gelecek sefer acele etmeyin ve malzemeleri iyice karıştırın diyor Buddy.
Kapkek kremanız pütürlü olduysa Buddy’e göre sorun toz şeker olabilir. Pudra şekeri kullanmayı deneyin.