1. Hazırlık çok önemlidir.

Buddy’e göre ilk işimiz tüm malzemeleri oda sıcaklığına getirmek.

Buddy'den havuçlu kek yapmanın 8 püf noktası

2. Tereyağına dikkat.

Pasta şefi, havuçlu kekimizde tuzsuz tereyağı kullanmamız gerektiğini söylüyor.

Buddy'den havuçlu kek yapmanın 8 püf noktası

3. Ne kadar ince o kadar iyi.

Havuçlarımızı oldukça ince rendelemeliyiz.

Buddy'den havuçlu kek yapmanın 8 püf noktası

4. Aheste aheste.

“Yağ ve yumurtaları oldukça yavaş ilave edin ki iyice karışsın” diyor Buddy.

Buddy'den havuçlu kek yapmanın 8 püf noktası

5. Baharatları unutmuyoruz.

Kekimize tat katmak için tarçınla aynı oranda zencefil ve muskat ilave edebiliriz.

Buddy'den havuçlu kek yapmanın 8 püf noktası

6. Meyveye yer açın.

Daha da lezzetli bir kek için Buddy’nin önerisi ananas eklemek!

Buddy'den havuçlu kek yapmanın 8 püf noktası

7. Biraz daha sabır.

Buddy’nin tavsiyesi, şekerli kaplamadan önce kekin iyice soğumasını beklemek.

Buddy'den havuçlu kek yapmanın 8 püf noktası

8. Tatlı son.

Kekimizin son dokunuşu olan şekerli kaplama için Buddy’nin önerisi ev yapımı krem peynir kullanmak.

Buddy'den havuçlu kek yapmanın 8 püf noktası

Pastacıların Düellosu yeni bölümleriyle Cuma 20.30'da TLC'de!