Ünlü aktör Justin Hartley, 10 yıl önce tanıştığı dostu Mat için inşaata girişiyor. İlk evini alan Mat, tüm parasını evin iç dekorasyonuna harcamış. Hal böyle olunca evin bahçesi atıl bir şekilde bırakılmış. Justin Hartley ise bu yakın dostunun bahçesini, en mutlu anılarını yaşayacağı bir vahaya çevirmek için Emlakçı Kardeşler ile çalışmaya başlıyor.

justin hartley

Daha önce neredeyse duvara çivi bile çakmayan Justin, bir anda inşaat motivasyonuna giriyor ve ellerini kirletmeye başlıyor.

justin hartley

Justin’in arkadaşı Matt, tüm birikimini bu eve ve içinin tadilatına harcamış. Evin arkasında büyük bahçe için ise birkaç yıl sonra yenileriz diye düşünmüş. Ancak Justin, yakın dostunun güzel bir bahçeye kavuşması için beklemesini istemiyor.

Ekip bahçe peyzajını düzenledi, barbekü ve dinlenme alanları tasarladı.

Bahçede yer alan eski havuz çalışmıyor ve hem de özellikle çocuklar için bir tehlike oluşturuyordu. Yeni tasarımla havuzun çevresine daha güvenli ve modern bir sınır çekildi. Yeşil alanla düzenlendi ve az bakım gerektirecek döşemelerle çevrildi.

Havuzun içindeki döşemeler söküldü. Yine daha modern ve kullanışlı seramik döşendi. Havuz çevresine çeşitli ağaçlar dikildi.

Bahçede yer alan bu kullanışsız ve bakımsız alan için Justin, dostu Matt ve eşinin güzel vakit geçirebilecekleri mekan tasarladı.

Evin dış cephesi bakımsız ve terasta güneşten korunabilecek tek bir alan yoktu. Şimdi ise aileyi evden dışarı adım attıklarında sımsıcak bir alan bekliyor. Yemek alanın üzerine elektrikli pergola sistemi kuruldu. Hem güneşten hem yağmurdan koruyacak.

Justin ve Scott kardeşler, ailenin hep birlikte vakit geçirebileceği bir açıkhava mutfağını alana ekledi. Evin içine bir bar alanı yapmak isteyen Matt için dostu Justin Hartley, bahçede bu alanı yarattı. Yeni mutfaklarında ızgara, buzdolabı hatta pizza fırını bile var.

justin hartley

Küçük bir mini golf sahası da unutulmadı...

cömert ünlüler

Ve işte yeni bahçeye kavuşma anı...

justin hartley

Bölümü izlemek için buraya tıklamayı unutma. 

justin hartley