1. Lexi Martone 28 yaşında

Lexi Martone'u iş başında ilk gördüğünüzde yaşını tahmin etmek zor. 26 yaşında olmasına rağmen çok daha genç görünüyor. Ancak 26 bile oldukça genç bir yaş ?. Lexi 14 Aralık ve 1992'de New York’ta doğdu. Yay burcudur.

tırnakların kraliçesi

2. Lexi kendi işinin patronu

Lexi Martone, bir tırnak ve kuaför salonunun kurucu ortaklarından biri. O ve kız kardeşi Bria, salonu birlikte kurdu. Bu, 30 yaşın altındaki bir kadın için dünyanın neresinde olursanız olun oldukça büyük bir başarı. Kariyerine mükemmel bir başlangıç yaptı ve alanında en iyi tırnak sanatçılarından biri olarak kendini kanıtlıyor.

tırnakların kraliçesi

3. Çok zengin ve ünlü kişilere hizmet verdi

Lexi, sanatsal ve bazen sıra dışı tırnak şekillendirme çalışmaları ile tanınıyor. Aynı zamanda Lexi dünyaca ünlü insanların da içinde bulunduğu birçok ünlüye de hizmet veriyor. Katie Holmes, hizmet ettiği ünlülerden biri. Çok tanınmış bazı insanlarla çalışmasına rağmen, hizmetlerinin kapsamını sadece ünlülerle sınırlamıyor. Bir gün yolunuz oralara düşerse tırnaklarınızı onun salonunda yaptırmak için siz de randevu alabilirsiniz.

tırnakların kraliçesi

4. Televizyonda yayınlanan bir yarışmada finallere kaldı

Lexi Martone daha önce de televizyona çıkmıştı. Yeteneklerini sektördeki en iyi rakip tırnak sanatçılarından bazılarına karşı yarışmak için kullandığı bir yarışma programında yer aldı. Yarışma içerisinde birincilik koltuğunda yer almasa da yarışmada çok başarılı bir iş çıkardı ve finalist oldu. Yarışma içerisinde çok yönlülüğü, sanatsal yeteneği ve yaratıcılığıyla büyük bir takdir kazandı.

tırnakların kraliçesi

5. Daha önce Fırıncı mı? Yalancı mı? programında yarıştı

Lexi'nin birçok farklı hobisi var. Tırnakların yanı sıra yapmaktan keyif aldığı şeylerden biri de pişirmek. O, markette alışveriş yaptıktan sonra mutfakta harikalar yaratan bir kadın. Mutfakta ne yapacağını çok iyi biliyor. Lexi amatör bir fırıncı ama TLC’nin sevilen şovu "Fırıncı mı? Yalancı mı?" programına çıktı. Şaşırdınız mı? Bölümü buradan izleyebilirsiniz.

tırnakların kraliçesi

6. Kendi yemek şovu teklif edildi

Ayrıca Lexi Martone'un yine TLC programı olan Kurabiye Savaşları’nda da yer aldığını söyleyelim. Buna ek olarak, TLC sevilen Yıldızı Buddy Valastro Lexi’ye kendi Youtube kanalında Cupcake Cadısı olarak bir gösteri yapması için bir teklif sundu. Ancak Lexi bu teklifi kabul etmedi.

tırnakların kraliçesi

7. Tırnak sanatı ikinci kariyer seçimiydi

Lexi’nin tırnak sanatının birkaç örneğini gördüğünüzde, son derece yaratıcı ve yetenekli olduğu ortaya çıkıyor. Tutkularından biri olmasına rağmen, ilk kariyer seçimi değildi. Bu beceriyi öğrenmeden önce moda tasarım endüstrisine girmeye çalıştı. Bu işte işler yolunda gitmeyince tırnak sanatına yöneldi. Birkaç blog okuduktan sonra, tırnak sanatında iyi bir sanatçı olabileceğine karar verdi. 

tırnakların kraliçesi

8. Lexi Martone’un bir ilişkisi var

İlişki durumunu merak eden hayranlar için Lexi Martone’un kesinlikle bir ilişkisi var. Yapmanız gereken tek şey iyi bir Lexi’nin Instagram hesabını yakından incelemek. Çok geçmeden Joseph Fraumeni ile çıktığına dair kanıtlar göreceksiniz. Birbirleriyle çok eğleniyor gibi görünüyorlar ve bu görebildiğimiz kadarıyla gerçekten iyi bir ilişki gibi görünüyor.

tırnakların kraliçesi

9. Lexi Martone cesur ve cüretkar

Lexi  sıra dışı istekleri büyük ölçüde karşılayabildiği için bugünkü ününe sahip. Sektördeki en güzel ve benzersiz tırnakları yapıyor, ancak aynı zamanda tuhaf tasarımlar da yapabiliyor. Hedeflerinden biri, talepleri yüksek zorlukta olsa bile onlara istedikleri tırnakları vererek müşterilerini memnun etmekt. O kadar yetenekli ki, kararını verdiğinde yapamayacağı çok az şey var.

tırnakların kraliçesi

10. Lexi tatilleri sever

Lexi Martone'un özellikle iki tatili çok sevdiğini öğrendik. Lexi Cadılar Bayramı ve Noel'in büyük bir hayranı. Bunu Instagram hesabına bakarak anlayabilirsiniz. Lexi ürkütücü şeyleri seviyor ve ona Cupcake Cadısı bile deniyordu. Bu ismi cadılar bayramına olan hayranlığını işlerine de yansıttığından dolayı kazandı. Lexi Martone, çok yetenekli bir sanatçıdır. Ayrıca özel ayakkabı tasarımları da yapabildiğini öğrendik. Tasarım söz konusu olduğunda, her şeyi bir araya getiriyor.

Tırnakların Kraliçesi yeni sezon bölümleri ile Mart'ta TLC'ye geri dönüyor!