Buckingham Sarayı, Prens Harry ve Meghan Markle’ın aileden çıkış planı için yeni bir strateji hazırlama arifesindeyken, Sussex Düşesi İngiltere’den ayrıldı.

Meghan Markle

Kanada’da Noel tatilleri için 6 hafta geçiren çift, bu hafta İngiltere’ye dönmüştü. Sussex Dükü ve Düşesi’nin bebekleri Archie’yi Kanada’da dadısı ile birlikte bıraktığı ortaya çıktı. Ayrılık kararlarını Kraliçe dahil olmak üzere, Prens Charles ve William’a önceden haber vermeyen çiftin önümüzdeki günlerde saray yetkilileri ile bir araya gelerek yeni bir yol haritası çizmesi bekleniyordu.

Meghan Markle

Ancak bu kaosun ortasında dün gece Meghan Markle’ın Harry’yi İngiltere’de bırakarak Kanada’ya uçtuğu ortaya çıktı.

Meghan Markle

Meghan’ın sadece 3 gün İngiltere’de kaldığı da gelen bilgiler arasında. Meghan’ın Archie’yi alarak İngiltere’ye geri dönüp dönmeyeceği bilinmiyor. Bu süre zarfında ise Prens Harry’nin gelecek planları konuşulacak, Dük ve Düşes unvanlıklarının kalıp kalmayacağı da gizemini koruyor.

Meghan Markle

Sussex Royal ismi için marka tescili alan çiftin ise böyle bir kararda ne yapacağı bir başka merak konusu.

BBC’nin saray muhabiri, bu ani açıklamanın sarayda kimseye açıklanmadığını doğruladı. Prens Harry’nin Charles ve William ile önceden konuştuğunu ancak bir karar çıkmadığının altı çizildi.

Meghan Markle

Buckingham Sarayı yaptığı ilk yazılı açıklamada “Sussex Dükü ve Düşesi’nin bu kararı henüz çok yeni bir aşamada. Farklı bir arzularının olduğunun farkındayız. Ancak bunlar üzerinde çalışması zaman alacak karmaşık konular” ifadelerine yer verildi.

Meghan Markle

Biraz daha kraliyet dedikodusu için bu özel bölümlere bekleniyorsun:

#video_23444#

#video_24520#