İngiltere’den ayrılarak yeni bir hayata başlayan Meghan Markle, bu kez bir kitapla gündeme geldi.

Meghan Markle, yeni kitabının bir an önce yayınlanmasını istiyor çünkü kitabın kraliyet ailesinden neden ayrıldıklarına dair net bilgileri ortaya koyacağını ve kendisiyle ailesinin isimlerini de temize çıkaracağını düşünüyor.

meghan markle

Gazeteciler Omid Scobie ve Carolyn Durand tarafından kaleme alınan Özgürlüğü Bulmak: Harry, Meghan ve Modern Kraliyet Ailesinin Yapımı kitabının dijital versiyonunun 11 Ağustos, basılı versiyonunun ise 20 Ağustos’ta kitabevlerinde yerini alması bekleniyor.

meghan markle

38 yaşındaki düşese göre ise bu çok geç bir tarih. Sosyal medya üzerinde bazı söylemlerde bulunan yakın bir arkadaşı, eğer her şey Meghan’ın istediği gibi gitseydi kitap üç ay sonra değil hemen yarın yayınlanırdı açıklamasında bulundu.

meghan markle

KİTAPTA NELER VAR?

Meghan’ın arkadaşına kitabın satış rekoru kıracağını ve bütün dünyaya neden kraliyet hayatını geride bırakmaktan başka seçenekleri kalmadığını söylediği öğrenildi.

meghan markle

Meghan ayrıca okuyucularının kraliyet hayatının bir peri masalı olmadığını ve insanların gözündeki kaprisli divadan çok gerçek bir insan olduğunu anlayacağını düşünüyor.

meghan markle

Meghan ve Harry, geçtiğimiz Ocak ayında kraliyet görevlerinden uzaklaşacaklarını ve bunun yerine Birleşik Krallık-ABD arasında zaman geçirerek finansal özgürlüklerini kazanmaya çalışacaklarını açıklayarak bütün dünyayı şoke etmişlerdi.

meghan markle

Başlangıçta Kanada’da Vancouver Adası’nda bir sahil evinde yaşamaya başlayan çift, Kanada’nın COVID-19 sebebiyle sınırlarını kapatacağını açıklamasının ardından Kaliforniya’ya taşındı.

meghan markle

Bu taşınma için Hollywood’un önde gelen isimlerinden oyuncu Tyler Perry, 150 milyon dolar değerinde özel jetini çifti ve bir yaşındaki çocukları Archie’yi Kanada’dan almak için göndermişti. Çift şimdi 18 milyon dolar değerindeki Beverly Hills evlerinde kalıyorlar.

meghan markle

İddialara göre, zengin arkadaşları ve lüks yaşam tarzlarına rağmen Meghan, kraliyet çalışanlarına ve diğer insanlara şöhret ve güç arayışında şımarık bir insan olmadıklarını kanıtlamak istiyor.

meghan markle

Kitabın onun ve Harry’nin hayatında temiz bir sayfa açacağını düşünen Meghan, insanların ne tür zorluklarla boğuşmak zorunda kaldıklarını anlamalarını istiyor.

Meghan Markle, kitabın onun savunmasız tarafını net bir şekilde ortaya koyduğunu da ekliyor.

meghan markle

Meghan’ın arkadaşı “Sanırım Meghan insanların onun için üzülmesini, ya da en azından bugüne kadar yaşadıklarının bir peri masalı olmadığını görmelerini istiyor.” İfadelerini kullandı.

Ayrıca bu kitabın yayınlanmasının tek yolunun Meghan’ın tüm kitabın üzerinden geçerek son onayı vermesi olduğu belirtildi.

meghan markle

Kitabın ortak yazarlarından Omid Scobie, geçtiğimiz günlerde kitabın kraliyet ailesinden içsel hikâyeler barındırdığını söyledi: ”Mümkün olduğu kadar onların hayatına girmeye çalıştım ve çevrelerindeki herkes ile konuştum. Eminim ki bu kitapta altına bakılmayan bir taş kalmadı.”

meghan markle

“Çiftin kendi inandıkları şeylere sonuna kadar sadık olduklarını gördüm ve basında onlara karşı açıkça oynanan olumsuzluklara karşı gayet güçlü bir şekilde durduklarına şahit oldum. Bu kitabın ise bu olayı en net şekilde ele aldığını düşünüyorum.”

meghan markle

Kitabın açıklaması “Harry ve Meghan’ın gerçek hikâyesini çok az kişi biliyor” şeklinde yazılmış.

meghan markle

Bu, Harry ve Meghan’ın hayatını bilinmeyen ayrıntılarını bir araya getirerek, madalyonun iki tarafına da rahatsızlık veren birçok söylenti ve yanılgıyı ortadan kaldıracağına inanmalarını sağlıyor.

meghan markle

Sözlerine devam eden yazar: “Kimsenin erişemeyeceği alanlara dokunuyor olması ve çifte en yakın insanların söylemlerini de barındırıyor olmasından ötürü Özgürlüğü Bulmak kitabının, geleneği kırmaktan korkmayan, dürüst, etkili ve ileri görüşlü bir çiftin dürüst, yakın ve silahsız bir portresini ortaya koyuyor.

meghan markle

Kraliyet çifti henüz dışarıda Tyler Perry ile hiç görüntülenmedi. Fakat çiftin Terry ile ortak arkadaşları Oprah Winfrey aracılığı ile tanıştığına inanılıyor.

meghan markle

50 yaşındaki Perry’nin sekiz yatak odalı, 12 banyolu Toskana tarzı villası, koruma altındaki topluluktaki bir tepenin üstünde 22 dönümlük bir alanda yer alıyor ve şehrin arka bahçesinden muhteşem manzaralara ev sahipliği yapıyor.

meghan markle

Basın, Harry ve Meghan’ın villayı kiralamış olabilecekleri üzerinde durdu fakat bu konuda herhangi bir kanıt ortaya konulamadı. Villanın satıldığına dair de bir kanıt bulunmaması, kraliyet çiftinin Perry’nin evinde misafir olarak konakladığının düşünülmesine yol açtı.

meghan markle

Daily Mail’e konuşan bir kaynağa göre Meghan ve Harry Los Angeles’taki üslerini gizlemek için son derece ihtiyatlı davrandılar. Evin bulunduğu Beverly Ridge bölgesinin kendi güvenlik kapısı mevcut ve Tyler’ın villasının da özel güvenlik ekiplerince izlenen bir kapısı bulunuyor.

Açıklamalarına devam eden kaynak, “Beverly Ridge gözden uzak olmak için harika bir yerdir. Harry ve Meghan’ın komşuları TV yıldızları değil, çok eski mega zengin iş insanlarından oluşuyor.” dedi.

Sözlerine “Yaşadıkları yerin çarpıcı bir yer olduğunu söylemeye gerek yok. Los Angeles’taki en güzel ve arzu edilen yerlerden biri.” diyerek nokta koydu.

meghan markle

"Meghan Markle: Arkadaşlarım Harry ile evlenme dedi" haberini okumak için buraya tıkla.

meghan markle

Rüküşlükten düşesliğe: Meghan Markle'ın stil evrimini incelemek için buraya tıkla.

meghan markle

Kraliyet bebeği Archie hakkında bilmeniz gerekenler için buraya tıkla.  

 meghan markle