28 Şubat Invictus Games konseri

Prens Harry’nin son kraliyet görevlerinden biri kurucusu olduğu Invictus Games’in bir etkinliği olacak. Bu yıl gerçekleşecek spor karşılaşmalarının resmi müziği seçilen şarkının kayıtları için Jon Bon Jovi ile stüdyoya girecek.

Harry Meghan Markle 

5 Mart Ödül Töreni

Harry ve Meghan, uzun bir aradan sonra yeniden resmi bir etkinliğe birlikte katılacak. Sussex çiftinin katılacağı törende, sporun gücüyle iyileşen yaralı ve hasta askeri personeller ödüllendirilecek. Prens Harry, 2017 yılında bu törene Prens William ile katılmıştı. Son iki yıldır Meghan ile birlikte katılıyor.

Harry Meghan Markle

6 Mart Müze Açılışı

Ödül töreninden bir gün sonra Prens Harry, İngiliz motor yarışlarının geçmişini ve geleceğini anlatan müzenin açılışına katılacak. Harry’ye eşlik edecek isim ise F1 efsanesi İngiliz yarışçı Lewis Hamilton’dan başkası değil. Müzenin yılda 500 bin kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

Harry Meghan Markle

7 Mart Mountbatten Müzik Festivali

Sussex çiftinin ajandasındaki bir diğer etkinlik ise deniz kuvvetleri tarafından düzenlenen müzik festivali. 7 Mart’taki konsere Prens Harry’nin Meghan Markle ile katılması bekleniyor. Harry, kıdemli kraliyet görevlerinden ayrılma kararı ile askeri unvanlarına da veda ediyor. Bu unvana sahip olarak katıldığı son konseri olacak.

Harry Meghan Markle

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Meghan Markle’ın Dünya Kadınlar Günü için resmi bir etkinlik planı paylaşılmasa da Sussex Düşesi’nin bir panel konuşması ya da bir yardım kuruluşunu ziyaret etmesi bekleniyor.

Harry Meghan Markle

9 Mart İngiliz Milletler Topluluğu Günü

Ve işte Sussex’lerin kraliyete veda anı geldi. Resmi olarak 31 Mart’tan itibaren görevlerinden azledilecek ikili 9 Mart’ta kraliyet üyesi olarak son davetlerinde boy gösterecek. Harry ve Meghan, Westminster Kilisesi’nde törene katılacak. Meghan ve Harry’ye başta Prens William ve Kate Middleton olmak üzere birçok kraliyet üyesi eşlik edecek. Kraliçe, çiftin bu törene gelmesini özellikle istedi.

Harry Meghan Markle