Ringlerin efsanevi boksörü Mike Tyson, bu kez ringi su altına taşıyor ve dev bir köpekbalığı ile mücadele etmeye hazırlanıyor.

mike tyson

54 yaşındaki boksör, bu kez kendine sıra dışı bir rakip seçmişe benziyor.

mike tyson

Bu tarihi karşılaşma 27 Eylül Pazar akşamı DMAX'te yayınlanacak Tyson Köpekbalığına Karşı programında ekrana gelecek.

mike tyson

Tyson Köpekbalığına Karşı programında, iki ağırsıklet su altında güçlerini ispatlayacak. Bu unutulmaz karşılaşmada Mike Tyson, bir araştırma için köpekbalığını nakavt etmeye çalışacak. Devlerin çarpışmasında hiçbir köpekbalığının zarar görmediğini hatırlatalım.

mike tyson

Tyson, bilimsel bir araştırmanın parçası olarak, Bahamalar ’da 150 metre derinliğe kafessiz olarak dalış gerçekleştirecek.

mike tyson

Efsanevi boksör, bu araştırma için uzun bir eğitim sürecinden geçti.

mike tyson

Ringe her zaman korkusuzca çıkan ve asla mücadeleden kaçmayan Tyson, dev köpekbalığıyla karşılaşmadan önce hayatının en büyük korkularından birini yaşıyor. Tyson, yolculuğa başlarken o kadar geriliyor ki dalış öncesi teknede küçük bir kusma kazası geçiriyor.

mike tysonKorkularıyla yüzleşmek için bu teklifi kabul ettiğini söyleyen Tyson, “54 yaşında biri olarak ringe geri dönmekten korkuyorum. Bu mücadele sayesinde her şeyin üstesinden gelebileceğimi ve bana hiçbir şeyin engel olamayacağını gördüm” ifadelerini kullandı.

mike tyson