KRALİYETTE ELTİLER SAVAŞI

Kraliyetin modern "muhteşem dörtlüsü"nün arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor? Bugün Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliyet Ailesi'nden ayrılma kararlarının arkasında belki de Markle ve Kate Middleton'ın arasındaki tartışmanın büyük bir payı vardır. Uzmanların yorumları ile bu iki Düşes arasındaki ilişkiyi izliyoruz:

#video_23444#

KRALİYET DÜĞÜNLERİ

Prens Harry'nin hayatını değiştiren düğünler ve Meghan Markle ile tanışmalarının hikayesini merak edenler bu programda buluşuyor. Kraliyetin "Altın bileti" olarak nitelendirilen Harry'nin bu son kararı monarşiyi nasıl etkileyecek?

#video_24520#

KRALİYET GELİNLERİ

Windsor Hanedanlığı'na gelin olmak, prensesler gibi bir düğünle evlenmek hayallerinizi süsleyebilir. Ancak Avrupa'nın bu en eski ve en güçlü ailesine gelin olmak sandığınız kadar kolay değil. Meghan Markle başta olmak üzere bu aileye giren kadınlar neler yaşadı? Nelerden vazgeçmek zorunda kaldı? Hep birlikte izliyoruz...

#video_24522#

KRALİYET BEBEĞİ HİKAYESİ

Şu sıralar dünyanın en çok konuşulan ailesinin, son üyesi Archie'nin doğum hikayesi ekrana geliyor. Meghan Markle ve Prens Harry'nin sarayla bağlarını koparma nedenlerinden biri Archie'nin geleceği mi?

#video_24501#

KRALİYET DÜĞÜNÜ: ÖZEL

TLC düğün uzmanları Prens Harry ve Meghan Markle'ın romantik düğününe dair tüm detayları ele alıyor. Bu masalsı günü yeniden hatırlıyoruz. 

#video_24527#