Prens Harry ve Meghan Markle ‘kıdemlı’ kraliyet ailesi üyesi olmaya veda ediyor. Finansal özgürlüklerini ilan etmek isteyen çiftin yeni planları yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.

meghan markle

Harry ve Meghan’ın Sussex Royal ismini geçtiğimiz haziran ayında tescillettiği ortaya çıktı. Belgelerde tescilin kitap, dergi, defter, ajanda, kalem ve şapka, tişört gibi giyim parçaları için geçerli olduğu görülüyor.

meghan markle

Yeni hayatlarına 34 milyon sterlinle başlayacak çiftin, Sussex Royal ismiyle çıkarabilecekleri ürünlerle de yeni bir gelir elde etmesi bekleniyor. Bu başvurunun aylar önce yapılması ise ayrılık planlarının çok uzun süredir var olduğuna dikkat çekiyor.

meghan markle

Meghan ve Harry, bu son kararıyla kıdemli birer kraliyet üyesi değil ancak unvanlarını koruyor. Bu sayede kendi işlerini kurabilir ve para kazanabilirler. Hatta bir kitap anlaşması dahi yapabilirler.

meghan markle

Yeni planlarını anlattıkları Sussex Royal sitesi ise bir özelliği ile dikkat çekiyor. Bu yeni siteyi Meghan Markle’ın eski blogu The Tig’i hazırlayan Toronto merkezli ajans olduğu öğrenildi.