1. Akrilik

Takma tırnakların uzunluğunu biraz kısaltarak ve kenarlarını yuvarlayarak görünümünüzü taze ve bakımı kolay tutun. Ekstra uzunluk senin işin değil mi? Daha kısa tırnaklar da modaya uygun. Tırnak uzmanları "2021 boyunca daha kısa ve daha uzun tırnakların bir karışımını görmeye devam edeceğimizi düşünüyoruz" diyor.

tırnak trendleri

2. Tamamlayıcı

Tüm tırnakların ve hatta manikürün ve pedikürün birbiriyle aynı olması gerektiği düşünülürdü. Ancak bu artık eskimiş bir kural diyebiliriz. Bugünlerde birçok kişi tırnaklarında farklı tasarımlar kullanıyor. Birbiriyle ilişkili bir renk şeması yaratmak tamamlayıcı bir görünümün güzel bir yoludur.

tırnak trendleri

3. Yanardöner

Bu gölgeler küçük pırıltı ve beneklere sahiptir ve bulunduğunuz ışığa bağlı olarak renkleri değişebilir. Uğraştırıcı görüntüsüne karşın kendi başına uygulaması da çok kolaydır.

tırnak trendleri

4. Şarap Esintili

Koyu kırmızılar özellikle kış ayları için yeni bir şey değil. Ancak bu yıl koyu bordo kırmızılara veya koyu morlara ve hatta bir miktar ışıltılı kırmızılara doğru bir hareket görüyoruz. Bu koyu renk tonları için iyi bir ipucu, tırnağı korumak için her zaman bir taban kat kullanmaktır, çünkü bu tür cilaların tırnakları lekeleme olasılığı daha yüksektir.

tırnak trendleri

5. Çok Renkli

Renk söz konusu olduğunda gerçekten her şey mümkün. Kullandığınız parlak ojenin rengi düşündüğünüz kadar "patlamıyorsa" altına bir kat opak beyaz bir cila uygulayın. Neon pigmentlerin daha parlak görünmesi için temiz bir temel sağlayacaktır.

tırnak trendleri

6. 90’lar Tarzı

Moda dünyasında bolca esintileri görülen 90'lar bugünlerde tırnak sanatı dünyasında da trend. Damalı desenler ise favori. Kareli veya ekose bir tasarım deniyorsanız ve düz çizgilerle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa, kuru bir temel renk üzerine şeritleme bandı kullanın. Ayrıca, tasarımınızı lekelememek için her zaman harika bir üst kaplama kullanın.

tırnak trendleri

7. Yazılı

Bazıları için tırnak sanatı sadece bir moda unsuru olsa da aynı zamanda yaratıcılığın ve kendini ifade etmenin harika bir yoludur. Sevilen birinin adından, Jennifer Lopez’in "Mamacita" tırnaklarına kadar her şeyi içeren çok sayıda metinden etkilenen tasarım mevcut.

tırnak trendleri

8. Geometrik

Tek başına kolaylıkla uygulanabilmesinden ötürü geometrik tırnak sanatı son birkaç yılın trendlerinden. Basit ve cesur bir tercih.

tırnak trendleri 

9. Karışık ve Uyumlu

Bir renge karar veremiyor musunuz? İşte bu tam size göre!

tırnak trendleri

10. French

French manikürü uzun yıllardır tercih edilse de biraz değişen görünümlerden biridir. Ağır zıtlıklar eskiden popülerken, modern French manikürleri daha ince olma eğilimindedir. Uzun tırnaklar yerine yuvarlak ve kısa tırnaklar daha modern görünür. Parlak tonlar veya ışıltılı ipuçları için klasik bir French manikürünün geleneksel açık renklerini değiştirmeyi düşünün.

tırnak trendleri

11. Mermer Baskılı

Karmaşık görünse de bu görünüme ulaşmak şaşırtıcı derecede kolaydır. Siyah ve beyaz bir oje kullanarak tırnağa rastgele birkaç ince çizgi çizin. Beyaz cila kurumadan önce beyaz çizgilerin üzerini boyamak için hızlıca şeffaf bir cila kullanın ve mermer bir baskı elde edin.

tırnak trendleri 

12. Değerli Taşlar

Bunun için mermer baskıdaki tekniği deneyin. Ancak temel olarak şeffaf bir renk kullanın. Saf pembe kuvars taşı, saf yeşil ise yeşim taşı görünümü verir. Mavi de harikadır.

tırnak trendleri 

13. Gradyan

Her tırnağa farklı bir pastel ton uygulamak da oldukça dikkat çekici. Tutarlı olması için hepsini aynı yüzeyde tutmaya çalışın (yani mat veya parlak) ve bunları en açıktan en koyuya doğru uygulayın.

tırnak trendleri

14. Tonal

İşte şaşırtıcı derecede eğlenceli ve elde etmesi kolay bir görünüm: İki farklı rengi deneyin, ancak aynı renk ailesinde olduklarından emin olun (soluk mavi ve elektrik mavisi gibi).

tırnak trendleri 

15. Minimal

Burada bir kristal, orada bir şerit ... Bazen daha azı daha fazladır ve büyük bir etki yaratır. Bu görünüm için, küçük ama çarpıcı bir tasarım öğesi kullanarak işleri olabildiğince minimumda tutun.

 tırnak trendleri

16. Hayvan Desenleri

Leopar baskı en çok kullanılan olsa da inek izi de gerçekten harika bir görünüm. Farklı renkler kullanmak tüm ruh halinizi değiştirebilir.

tırnak trendleri

17. Metalik

Hayatına ışıltı katmayı sevenler için metaller epey popüler. Tüm tırnağınızı kaplayabilir veya burada görüldüğü gibi sadece uçlara ekleyebilirsiniz.

tırnak trendleri

18. Işıltı

Metalik tırnaklar harikadır, ancak ustalıkla uygulanan çıkartmalarla biraz daha fazla etki eklemek manikürünüzü kesinlikle farklı bir boyuta taşır.

tırnak trendleri 

19. Gülen Yüzler

Gülen yüzler elde etmek için bir tırnak kalemi ve renksiz bir cila kullanın.

tırnak trendleri

20. Soyut Sanat

Matisse’den esinlenen tırnaklarınıza bir dizi soyut ve geometrik şekil ekleyin.

tırnak trendleri

21. İnci

Gösterişli, inci kaplı tırnaklar resmi bir etkinlik (mesela düğün) için idealdir, ancak bir tişört ve kot pantolonla da aynı derecede şık görünür.

tırnak trendleri

22. Dalgalı

Dalgalı çizgiler oluşturmak için tırnak kaleminizi veya dar fırçanızı kullanın. Dikkat çekici bir görünüm için renkleri birleştirmeyi deneyin.

tırnak trendleri

23. Şeffaf ve Şekilli

Şeffaf tırnaklar, tırnak şeklinizin gösterinin yıldızı olmasına izin verir. Kare ile oval arasında çok sayıda seçenek varken, tırnaklarınızın şeklini kişisel tercihinizin belirlemesine izin vermek en iyisidir.

tırnak trendleri

24. Küçük Boşluklar

Küçük boşluklar, doğal tırnağınızı tırnak sanatınıza dahil etmeyi içerir. Görünümü elde etmek için çıplak tırnakları ince çizgilerle veya cila ile süsleyin.

tırnak trendleri 

25. İki Ton

İlk etapta Fransız manikürüne benzese de iki zıt renk kullanacaksınız. Gerçekten cesur bir görünüm için burada görülen siyah beyaz veya siyah ve kırmızı gibi spektrumun zıt uçlarında iki tonu deneyin.

tırnak trendleri

26. Batik

1960'lardan bir sayfa açın ve batik görünümü deneyin!

tırnak trendleri 

27. Pastel

Pastel renk seçimleri mevsime göre değişkenlik gösterebiliyor. Örneğin, ilkbahar için canlandırıcı hisler veren parlak, çiçeksi ve narin pastel renkler tercih ediliyor.

tırnak trendleri

28. Dama Tahtası

Dama tahtası görünümünün en kolay yolu, önce bir taban kat uygulamak ve ardından zıt renkte küçük kareler boyamaktır.

tırnak trendleri 

29. Noktalı

Çıplak tırnaklara sanatsal bir hava katmanın kesinlikle basit bir yolu olan noktalar, sadece yapıştırıcıların dağılmasını veya bir tırnak kalemi kullanılmasını gerektirir.

TIRNAKLARIN KRALİÇESİ'NİN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLA.

30. Klasik Kırmızı

Ne kadar klasik olursa olsun, aşırı doygun kırmızı manikür hala trend görünmeyi başarıyor.

tırnak trendleri