Hindiba Doğa Evi

Her mevsimde sizi farklı doğa güzellikleri ile karşılayacak Hindiba Doğa Evi, Yedigöller bölgesi üzerinde yer alıyor. Gürültüden uzak, sakin ve minik bir kulübenin getirdiği minimalliği arayanlar için harika bir durak. Buraya yolunuz düşerse, farklı gölleri ve tabiat parklarını ziyaret edebilirsiniz.

Hindiba Doğa Evi

Gito Bungalov

Günlük kiralayabileceğiniz dağ evinize hoş geldiniz! Çamlıhemşin'e  23 km uzaklıktaki Gito Yaylası, unutulmaz günbatımlarını bulut denizi içinde karşılıyor. Tüm günü camdan dışarı izleyerek geçirebilir ya da doğa yürüyüşlerine katılabilirsiniz.

Hindiba Doğa Evi

Hindiba Doğa Evi

Kelebekler ve Hayaller

Doğanın içindeki gizli evinize hoş geldiniz! Küçük bir evde yaşamayı deneyimlemek isteyenleri Göcek’teki bu sevimli ev bekliyor. 4 kişilik bir arkadaş grubu ile kalabilir, günbatımını minik mutfağınızda hazırladığınız yemeklerle izleyebilirsiniz. “Bu küçücük evlerde nasıl yaşanır?” sorusunun cevabını arıyorsanız doğru yere geldiniz.

Hindiba Doğa Evi

Hindiba Doğa Evi

Mençuna Konakları

Artvin’de Kamilet Vadisi’nde Mençuna Şelalesi’ne yakın konumda yer alan, yarı taş yarı ahşap evler, kalabalıktan kaçmak isteyenleri ağırlıyor. Buradan günübirlik turlarla Ayder Yaylası, Karagöl, Zilkalesi bölgelerini ziyaret edebilir, biraz şehir hayatı da görmek isterseniz Batum’a geçebilirsiniz.

Hindiba Doğa Evi

Hindiba Doğa Evi

Kıyı Bungalov

Çamlıhemşin’de bir derinin kenarına kurulan 3 tane üçgen bungalov gürültüden kaçmak isteyenleri bekliyor.

Hindiba Doğa Evi

Chakra Beach

Bu kez sırada hem doğanın içinde hem de denize yakın bir durak var. Gösterişli bir tatil aramıyor, kendi sesinizi dinlemek istiyorsanız bu küçük evler Kabak’ta sizi bekliyor.  

Hindiba Doğa Evi

Doğadakal

Rize’nin Ardeşen ilçesine 11km uzaklıkta bir fındık bahçesinin içinde yer alan Doğadakal, konaklamaya gelenleri üçgen bungalovlarla karşılıyor. Yeşile uyanmak, sabahın ilk çayını huzur içinde yudumlamak isteyenleri bekliyor.

Hindiba Doğa Evi

Hindiba Doğa Evi

Demircioğlu Kamp

Bu kez rotamızı Karadeniz’den batıya doğru çeviriyor ve Edirne’ye gidiyoruz. Demircioğlu Kamp’ta ister küçük bungalovlarda kalabilir ister kendi çadırınızı götürebilirsiniz. Kano gezintisi ve dalış turlarının yanı sıra evlilik teklifleri için de tercih edilen yerlerin başında geliyor. ?

Hindiba Doğa Evi

Dağevim Sakarya

Gerçek bir ufak tefek dağ evi deneyimi arıyor ancak İstanbul’dan çok uzaklaşmaya vaktiniz yoksa Sakarya’da yer alan Dağevim, tüm ertelediğiniz planları gerçekleştiriyor. Burada doğa yürüyüşleri gerçekleştirebilir, Doğançay Şelalesi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Hindiba Doğa Evi

Ida Natura

Kaz Dağları'nın eteklerinde, zeytin ağaçlarının gölgesinde bol bol oksijen depolamanın hayalini kuranları bu sevimli üçgen ahşap evler bekliyor.

Ida

Ida

Bizim Ev Datça

Şehir hayatını geride bırakıp, güneye yerleşerek küçük bir evin hayalini kuranlar için Instagram'da Bizim Ev Datça hesabı tam bir ilham kaynağı. 

Hindiba Doğa Evi

Hindiba Doğa Evi

Daha fazla küçük ve mobil ev fikirleri için Ufak Tefek Evler, tüm bölümleri ile seni bekliyor. 

Küçük evde yaşamanın avantajlarını keşfetmek için buraya tıklamayı unutma!