Ünlü oyuncu ve şarkıcı Zooey Dechanel, çocukluk arkadaşı Sarah için kollarını sıvıyor. Sarah ile birlikte büyüyen Zooey, yakın dostunun evini ailesiyle rahat ve konforlu bir hayat sürebilmesi için yeniliyor. Bu arada Zoey’nin Emlakçı Kardeşler’den Jonathan ile sevgili olduklarını da hatırlatalım. Bol bol romantik dakikalar bizi bekliyor.

cömert ünlüler

“This Is Us” dizisiyle kalplerimizde yer edinen Justin Hartley, 10 yıl önce tanıştığı dostu Mat için inşaata girişiyor. İlk evini alan Mat, tüm parasını evin iç dekorasyonuna harcamış. Hal böyle olunca evin bahçesi atıl bir şekilde bırakılmış. Justin Hartley ise bu yakın dostunun bahçesini, en mutlu anılarını yaşayacağı bir vahaya çevirmek için Emlakçı Kardeşler ile çalışmaya başlıyor.

 

cömert ünlüler

Oscar ve Altın Küre ödüllü, ünlü oyuncu Allison Janney, asistanı ve 20 yıllık dostu Ilana için Cömert Ünlüler’e konuk oluyor. Allison, en zor zamanlarda yanında olan dostu Ilana’nın hayallerindeki mutfağı tasarlayacak.

cömert ünlüler

Cömert Ünlüler’in yeni sezondaki bir diğer ünlü konuğu Rainn Wilson oluyor. Rainn, oğlunun bakıcısı Leslie’nin evini yenilemek için Drew ve Jonathan’ın kapısını çalıyor. Rainn Wilson’ın bölümdeki sürprizleri ise efsane karakteri Dwight Schrute hayranlarını sevindirecek.

cömert ünlüler

Cömert Ünlüler'in yeni bölümlerini kaçırmayın!

cömert ünlüler

Bölümleri buraya tıklayarak izleyebilirsin.