Yılbaşı dekoru için şov yapmak istiyorsanız biraz tutkulu olmanızda fayda var. Ünlü müzisyen Lance Bass’da bu tutkudan epeyce var. Evin sadece girişi bile bunu kanıtlamaya yetiyor.

Muhteşem Yılbaşı Evleri’nde geçtiğimiz yıllarda süslenen bu evlere hayran kalacaksınız. Unutmadan Muhteşem Yılbaşı Evleri 31 Aralık 16.00'da TLC ekranlarında sizi bekliyor olacak.

yılbaşı evleri

Yılbaşı Köşesi

Lance'in Muhteşem Yılbaşı Evleri'nde sergilenen bazı evler kadar "Muhteşem" bir evi olmayabilir, ancak doğrusunu söylemek gerekirse bu ev yine de harika. Modern zevki, parıldayan beyaz bir ağaç, siyah tuğlalı şöminenin üzerinde basit bir ampul çelengi ve oldukça yeşil vurgular ekleyen güzel çelenklerden oluşuyor. Işıklar, retro bir televizyon ve her yerdeki süs eşyaları görüntüyü kusursuzlaştırıyor.

yılbaşı evleri

Gökkuşağı Renklerinin Beyaz Duvarla Uyumu

Lance'in beyaz köknar ağacını gösterişli süslemelerle canlandırmasını seviyoruz. Ancak özellikle süslemelere bayıldık! Bazıları bunun biraz aşırı olduğunu söyleyebilir, haklı da olabilirsiniz ancak bir pop yıldızının evi olduğunu unutmamak gerek.

yılbaşı evleri

Hediye Masası

Bu basit cam sehpada, renkli bardaklar ve şeker kavanozlarından uzun ışıklara ve büyüteçlere kadar alabileceğiniz çok şey var. Lance'in bu odadaki dengeyi iyi oturttuğunu söyleyebiliriz ve o beyaz ren geyiği gibi daha basit eklemelerle renkleri nasıl dengeleyebildiğini gösteriyor.

yılbaşı evleri

Havuzbaşı Süslemeleri

Lance’in Los Angeles'taki evinin tüm çarpıcı manzarasıyla görünümü. Kaliforniya gibi sıcak bir yerde bile beyaz bir yılbaşı yanılsaması vermek için büyük boy çim süslemelerden ve telli aydınlatmadan yararlanarak tatil dekorasyonlarını evde olduğu gibi havuz kenarında da yapmış. Birkaç iyi yerleştirilmiş ampul ve biraz pırıltılı yeşil ve kırmızı yastıklar ekleyince ortam bir anda değişebiliyor.

yılbaşı evleri

Drew Scott ve Linda Phan'ın Yılbaşı Yolculuğu

Emlakçı Kardeş’lerden Drew Scott ve karısı Linda, yılbaşı için Los Angeles'taki evlerinde hediye paketi yapmakla meşgul olduğu bir yılbaşı hazırlığı günü. Duvarların göz alıcı kağıtlara sarılmış hediyelerle süslendiği şenlikli koridorlarına bir bakın. O sevimli posta kutusunu ve o güzel tren yollarıyla beraber harika bir işe imza atmışlar.

yılbaşı evleri

Eğlenceli Yılbaşı Ağacı

Drew ve Linda, son derecede ayrıntılı, çok sayıda güzel renk içeren 4 metrelik bir ağaca sahipler. Geleneksel ampulleri bir dizi eğlenceli süslemeyle harmanlamalarına hayran kaldık. Aşağıdaki çuval bezini çevreleyen tren, şeker kamışı şeklinde bir duvar ve kıvırcık parmaklı çoraplar ile mükemmel bir köşe başı yaratılmış.

yılbaşı evleri

Hediye Paketleme Masası

Herkes etkileyici bir koridor veya ağaçla dekore edilmiş bir raf yapabilir, ancak kaçımız ofislerimizi sezon için hediye paketleme istasyonlarına dönüştürüyoruz? Bu şeker ve ekmek yüklü kurulum kesinlikle muhteşem bir titizlikle planlanmış. Sadece üstte dizilmiş patlamış mısıra, duvarları süsleyen kurdeleler ve ekmek sepetlerine bakın. Her şey yenilebilir. Burası tam olarak tüm hediyelerimizi paketlemek için takılmak istediğimiz yer…

yılbaşı evleri

Muhteşem Çelenkler

Muhteşem Yılbaşı Evleri’nde gördüğümüz evlerden birisi de, David Brown'ın Louisville, Kentucky'deki çılgınca dekore edilmiş evi. David, merdivenlerden kapı aralıklarına kadar evinin birçok alanını süsleyen etkileyici çelenkleri kendi elleriyle yapmış. Etkileyici koleksiyonu dört kuşaktan oluşan yeni yıl neşesini içeriyor. En eski süsünün 100 yıldan daha eski olduğunu da hatırlatalım. Onlar için ev süslemek gerçek anlamda bir aile geleneği.

yılbaşı evleri

Şekerleme Odası

David’in ana yatak odasında her şey mavi bir yılbaşı ile ilgili… Yılbaşı sabahı ateşin yanında çörek ve çay içerken, hediye alışverişi yaparken kesinlikle hayal edebileceğiniz güzellikte bir oda. Viktorya dönemi aksanlarını tamamlayan unsurlar, daha cömert çelenkler ve dönen stantlar üzerine kurulu iki katlı ağaçtan oluşuyor. Evin her yerinde görülen 28 dönen ağaçtan sadece ikisi bunlar.

yılbaşı evleri